Nå får du også andre merker hos Bilsenteret

Bilsenteret AS Paradis har over 30 års erfaring med import og salg av nyere bruktbiler. Siden starten i 1982 har vårt hovedfokus vært import av Mercedes Benz, med topp utstyrsnivå og lav kilometer. Alle bilene gjennomgår en full servicesjekk hos oss og leveres med gode garantier.
Ikke fullt så kjent  er det at vi også tilbyr andre merker i vårt bruktbilutvalg. Selvsagt med samme fokus på kvalitet og garanti.

Andre merker som byttes inn hos oss ved kjøp av Mercedes-Benz utgjør også en del av vårt utvalg. Det samme gjelder biler som vi til tider kjøper opp i det norske markedet. Det kan for eksempel være småbiler med automatgir, biler med 4-hjulstrekk eller biler som har lav kjørelengde og særlig god tilstand.En tredje gruppe er biler med de nye teknologier som elektrisk drift, hybrider og ladbare hybrider, og snart kommer hydrogenbilene. Her kan andre merker utgjøre et aktuelt alternativ som vi har mulighet til å finne gjennom vårt omfattende kontaktnett i det Europeiske bilmarked. Det som er nytt, er at fra nå av vil alle slike andre merker bli markedsført under paradisbilsenter.no.
Ikke som et alternativ til vår mangeårige handel med brukte Mercedes-Benz, men som et spennende tilleggsutvalg.

Om du kjøper Mercedes-Benz eller andre merker hos oss vil den kvalitet og seriøsitet som vi er stolt av å være kjent for utgjøre en sikkerhet for deg som kunde, og som en garanti for at du ikke skal bli skuffet når du handler bil hos oss – uansett merke og prisklasse.

Se vårt bruktbilutvalg »